Onze wijnen van Di Majo Norante - L'ARCO® - Food & Wine

Ga naar de inhoud

Di Majo Norante

Di Majo Norante Aglianico Biologico Molise DOC 0,75 ltr.
rood - droog - 100% Aglianico van biologische teelt

Te bestellen per 6 flessen.
Beschikbaar op bestelling (+/- 5 werkdagen)
12,75 €
Toevoegen
Di Majo Norante Apianae Moscato del Molise DOC 0,50 ltr.
wit - zoet - dessertwijn - 100% Moscato Reale
Beschikbaar op bestelling (+/- 5 werkdagen)
22,05 €
Toevoegen
Di Majo Norante Contado Riserva Aglianico del Molise 0,75 ltr.
rood - 100% Aglianico

Te bestellen per 6 flessen.
Beschikbaar op bestelling (+/- 5 werkdagen)
16,00 €
Toevoegen
Di Majo Norante Contado Riserva Aglianico del Molise 1,50 ltr.
rood - 100% Aglianico
Beschikbaar op bestelling (+/- 5 werkdagen)
40,65 €
Toevoegen
Di Majo Norante Don Luigi Riserva Rosso del Molise DOC 0,75 ltr.
rood - 90% Montepulciano en 10% Aglianico
Beschikbaar op bestelling (+/- 5 werkdagen)
30,20 €
Toevoegen
Di Majo Norante Don Luigi Riserva Rosso del Molise DOC 1,50 ltr.
rood - 90% Montepulciano en 10% Aglianico
Beschikbaar op bestelling (+/- 5 werkdagen)
68,20 €
Toevoegen
Di Majo Norante Falanghina Biologico Molise DOC 0,75 ltr.
wit - droog - 100% Falanghina van biologische teelt

Te bestellen per 6 flessen.
Beschikbaar op bestelling (+/- 5 werkdagen)
12,20 €
Toevoegen
Di Majo Norante Falanghina del Molise DOC 0,75 ltr.
wit - droog - 100% Falanghina

Te bestellen per 6 flessen.
Beschikbaar op bestelling (+/- 5 werkdagen)
10,40 €
Toevoegen
Di Majo Norante Greco del Molise DOC 0,75 ltr.
wit - droog - 100% Greco

Te bestellen per 6 flessen.
Beschikbaar op bestelling (+/- 5 werkdagen)
10,40 €
Toevoegen
Di Majo Norante Moli Bianco Terre Degli Osci IGP 0,75 ltr.
wit - droog - Falanghina, Trebbianello en Bombino

Te bestellen per 6 flessen.
Beschikbaar op bestelling (+/- 5 werkdagen)
9,25 €
Toevoegen
Di Majo Norante Moli Rosso Terre Degli Osci IGP 0,75 ltr.
rood - Montepulciano en Aglianico

Te bestellen per 6 flessen.
Beschikbaar op bestelling (+/- 5 werkdagen)
8,70 €
Toevoegen
Di Majo Norante Ramitello Biferno Rosso DOC 0,75 ltr.
rood - 80% Montepulciano en 20% Aglianico

Te bestellen per 6 flessen.
Beschikbaar op bestelling (+/- 5 werkdagen)
12,70 €
Toevoegen
Di Majo Norante Sangiovese del Molise DOC 0,75 ltr.
rood - 100% Sangiovese

Te bestellen per 6 flessen.
Beschikbaar op bestelling (+/- 5 werkdagen)
9,75 €
Toevoegen
Di Majo Norante Tintilia Riserva del Molise DOC 0,75 ltr.
rood - 100% Tintilia

Te bestellen per 6 flessen.
Beschikbaar op bestelling (+/- 5 werkdagen)
14,70 €
Toevoegen
Di Majo Norante (Campomarino)
In de regio Molise, een kleine regio tussen de Marken en Puglia, heeft wijn tradities die terugkeren naar de Sannieten en Romeinen. Zij waren de eerste die druiven lieten groeien. Productiemethoden zijn door de generaties in de zuidelijke Apennijnen doorgegeven, voortdurend gebonden aan de landbouwwereld. De Masseria Di Majo Norante ligt ten noorden van het Gargano-gebied in het district Ramitello, op het platteland van Campomarino, waar de losse, gedeeltelijke zandgrond en zomerbreezen samenkomen om een bijzonder gunstige omgeving te creëren. Alessio Di Majo, een vastberaden en ietwat innoverende wijnmaker, gaf de productiviteit en de uniformiteit van de smaak in een constante zoektocht naar kwaliteit en onderscheidende kenmerken, in de vaste overtuiging dat zuidelijke wijnstokken het best geschikt zijn voor de pedoclimatische omstandigheden van het Molise-platteland.
Di Majo Norante maakt sinds 1800 wijn van druiven, zoals blijkt uit de oude kelders onder het plein en in het oude familiegebouw in Campomarino. De verbintenis tot druivenbouw werd voor het eerst geërfd door Luigi en vervolgens door Alessio Di Majo gedurende vandaag de dag  door onderzoek en experimenten. Di Majo Norante produceert zijn eigen wijnen van druiven die zijn gekweekt in de 85 hectare wijngaard van de oude koepel van de Marquises Norante di Santa Cristina.
Di Majo Norante geeft nauwkeurige aandacht aan druivenselectie en oogst en tot wijnbereidingsmethoden om de kwaliteit en de gezondheid van zijn wijnen voortdurend te verbeteren. Wijnstokken worden alleen behandeld met meststoffen van organische en minerale afkomst en worden verdedigd door de regelmatige verwijdering van onkruid- en organische parasietbestrijdingsmethoden zoals motten, terwijl de snoeiresten worden verwijderd om eventuele infecties te voorkomen. Ouderwetse methodes en moderne technologieën maken het mogelijk om wijnen te produceren die op veel manieren organisch zijn en die het in hun diepgaande uitdrukking van hun karakteristieke eigenschappen volledig verdient.
Producten met dit teken zijn niet op voorraad in onze winkel.
Enkel op speciale bestelling en beschikbaar binnen +/- 5 werkdagen.
(alle prijzen zijn BTW inclusief)
Terug naar de inhoud